Hej!

Kom på idag att jag har en blogg=)

Det har hänt massor sen sist:

*Maken har haft kattenkoppor (HAHA, jag fnissar bra jag tänker på det.) Han blev smittad av lilla Mandis, så vi har haft en prickig pappa här hemma ett tag nu. Han fick motgift, i form av virushämmande medicin, så han var aldrig riktigt dålig, men han var ändå betydligt sämre än Manda. Fast det kanske beror på att han är en karl över tretti=) Ivf så var han hemma en vecka, sen var han tillbaka i arbetsstolen! Fast det syns fortfarande, lite i ansiktet, men mest på ryggen. Fast den visar han juh inte på jobbet som tur är. Viken tur att jag inte är gift en supermodell, då hade han aldrig kunnat komma tillbaka till jobbet, helt förstörd av massa ärr... Men han är fin ändå, min älskling, fast han är prickig... Hehe...

*Vi har firat bröllopsdag. Visserligen hade vi vår egentliga dag i mitten på januari, men vi drig ut firandet lite och slog till med hotell och goood mat i Stockholm nu i helgen, när vi skulle upp på Mandas kusin Arvids dop.
Vi var naturligtvis sena upp till Stockholm, så vi checkade in på hotellet på Djurgården kl 21 och frågade var man kunde äta. Tjejen i incheckningen sa att Carl Bellman hade god mat, och det hade de. Vi hann tyvärr inte med förrätt, med tanke på att deras kök stängde kl 22, men vi åt såååå god oxkind till varmrätt, med någon smaskig potatispure till med västerbottenost smält i *mumma*.
Till dessert blev det kalvdans med kardemumma och rårivna frusna äpplen, jag känner smaken i munnen bara jag tänker det det! *Vill ha mer*

*Jag har varit sjuk en vecka. Värsta tänkbara förkylning! Ögonen har kliat hela tiden, rösten har varit någon annanstans, näsan har varit helt igentäppt eller som en rinnande flod. Huvudvärken har legat tät och det även div partiklar som brukar samlas i halsen vid sådana här sjukdomar *BLÄ* Nu är jag bättre, men jag är inte direkt pigg.

*Arvids blev döpt. Det var jättemysigt. Lidingökyrka är så fin. Arvid käkade lite på sin dopklänning efter tvagningen, helnöjd=) Efteråt blev det smörgåstårta och fika och lite umgänge mellan släktena och vänner. Jag var juh så förkyld, så jag rörde inte ens min lille brorson, det gjorde så ont i mitt hjärta att se honom och inte ens få klappa hans hand. Men jag ville inte ge honom något som säkert var RS, så jag var en snäll faster och höll mig på min kant. Men trist när jag bara har träffat honom 2 gånger sedan han föddes, då vill jag juh egentligen vara med honom så mycket det går när vi väl ses... Men döpt blev han, och jag ska gosa igen allt nästa gång vi ses.

Sen har det hänt massa mer också, men jag undrar vad...?
Min vikt ja. Jag hade gått ner 3 kg. Sen kom denna helgen med god mat, fika, Maken var borta halva helgen så jag var tvungen att tröstäta lite hemma i min ensamhet. Så nu är jag bara -2 kg. Men det ger sig, har juh inte cyklat på typ 2 veckor pga denna dumma förkylning. Men kroppen är mycket tightare nu än innan, så coolt att det räcker med så lite. Inget sött och lite träning, dvs så man egentligen borde leva hela tiden.

Nu är det nattadags!

RSS 2.0